Led Scherm Huren Aagtekerke

Wij bieden unieke digitale oplossingen voor evenementen, bedrijven, organisaties en particulieren. Huur bij ons een led scherm en ontdek de vele mogelijkheden. Met een led scherm bent u in staat om een live verslag van een evenement, uitslag van een sportevenement en actuele informatie van de organisatie aan te bieden.

Een mooi voorbeeld is de jaarlijkse motorcross en Truck- & Tractorpulling in Aagtekerke. Hierop zijn de wedstrijduitslagen, advertenties en live beelden van het evenement te zien voor publiek en deelnemers.Dit brengt de spanning extra in de wedstrijd en biedt de organisatie een verdienmodel voor adverteerders.

Zoekt u een led scherm, led display, led wall, led video wall of een outdoor ledscreen bel ons voor een offerte op maat!

Wij bieden ook allerlei verkoop led schermen, led scoreboard oplossingen en led displays aan. Wilt u leasen of kopen, dan helpen wij u graag aan een aantrekkelijk aanbod met een led scherm van kwaliteit. Wij staan daarbij garant voor de garantie, het onderhoud en de service.

 

Neem direct contact met mij op:

NaamInvalid Input TelefoonInvalid Input EmailOngeldig emailadres